Det skjer for mye til å ha tid til å blogge :P

Hei folkens!

Nå har det seg slik at jeg er en person som veldig sjeldent er hjemme etter jobb, det er alltid noe som skjer, som jeg MÅ få med meg =)

På tirsdag var jeg hjemme hos min søte venninne Kristine. Hun serverte meg nachos, å det var supergodt! Er så heldig at jeg så si alltid får servert middag når jeg kommer på besøk rett etter jobb!

Igår, Onsdag så var jeg først på jobb, også etter jobb, kom Pål på besøk, og jeg klippte han. Når jeg begynte å klippe Pål, så fikk han en trendy klipp, som hans bror som er inngrodd sunnmøring kalte en sånn, sossete vestkant klipp. Dette er bare et bevis på hvor stor forskjell det er fra bygd til by. Så etter klippen besteme vi oss for å ta en øl hjemme, en på trikken på vei til The Dubliner, også gikk vi jo selvfølgelig inn på The Dubliner å tok en øl der også.. Koselig =)


Dette er en koselig irsk pub, å som de som kjenner meg, er jeg glad i slike plasser!

Jeg Fryder meg over at i Oslo er været slikt:og solbrillene blir godt brukt!!

Mens i min kjære hjemby Trondheim er det slik:FULL STORM, det er både biler å skilt på dette bilde :P

 

På jobb idag så var det ca nada ting å gjøre før sånn ca kl. ett, så jeg gikk på restauranten på andre siden av gaten, for å få låne en kost. Å det var jeg så heldig at jeg fikk.. Så flinke meg kostet(all grus)  hele fortauet foran jobb, å det er ikke lite...Vaska også muren så godt som mulig, jeg hadde hvite sko når jeg starta, men de var ikke det når jeg ble ferdig, de var brungrå:( Så når jeg vasket de to ganger idag, får håpe de har blitt litt mer hvite! (tenkte ikke på å ta bilde)

London: 10 dager!

Familien: 1 dag!

Helle: 4 dager!

( jeg har regna ut at jeg er opptatt hver dag fram til tirsdagen etter påske)

Én kommentar

Siv

28.mar.2011 kl.20:44

Ja, du liker at det skjer noe rundt deg ja :-) Håper ikke du er utslitt etter å ha hatt oss på besøk i helga da ;-) GID Klem mams <3

Skriv en ny kommentar

lifeasahairdresser

lifeasahairdresser

20, Trondheim

Mitt navn er Ida, jeg kommer opprinnelig fra Trondheim, der jeg bodde mine første 18 år. Pga finanskrisen, flyttet jeg til Oslo, en uke før jeg fylte 18, for å jobbe som frisørlærling hos TONI & GUY. Har nå bodd i Oslo i over to år, trives godt i byen, men den begynner å bli litt liten! Higer alltid etter noe større. Jeg er så heldig som har verdens mest støttende og beste familie, i Trondheim, som jeg besøker minimum en gang i måneden. De har støttet meg hele veien i min karriere, og det vet jeg de vil fortsette med! =)

Kategorier

Arkiv

hits